Ako na nekoj od globalnih audio-streaming platformi ukucate Mark Veins, imaćete priliku da uživate u sjajnoj muzici jednog mladog, talentovanog producenta čije su trake poslušane više od milion puta. 🎧
Ono što je nama najdraže u cijeloj priči jeste da iza tog fensi imena stoji naš Marko Miškić, rodom iz Teslića, komunikativan, društven i sjajan momak. 
Marko će podijeliti s nama kako je započeo svoju karijeru u muzičkoj produkciji 🎶, otkrivajući ključne trenutke koji su ga doveli do toga da danas živi od onoga što stvarno voli da radi. ❤️
Saznaćemo kako je izgradio uspješne suradnje s drugim umjetnicima koje su doprinijele njegovom impresivnom broju pregleda na globalnim platformama kao što su Spotify, Deezer, Apple Music, i na koji način sve to može da se unovči. 
Marko će nam također otkriti koje su to lekcije koje je naučio tokom svog rada , s kojim izazovima se susreo, kako je prevazišao prepreke i koje su njegove vizije za budućnost. 
Ovaj događaj je idealna prilika za sve ljubitelje muzike , muzičare , buduće producente i one koji žele da saznaju više o tome kako izgleda put do uspjeha u muzičkoj industriji. 
Pridružite nam se i inspirišite se pričom Marka Veinsa, muzičara koji svojim radom osvaja srca slušalaca širom svijeta! 
Prijave na LINK 
Vidimo se u Američkom kutku 29.05.2024. u 19.00! 🕖📍
 
Do tada u njegovoj muzici možete uživati na sledećem LINKU  
Najznačajniju saradnju ostvario je sa reperom Zimm kojeg možete poslušati na LINKU

 

Autor:

Božana Ćorda