Da li ste se pitali ko smo mi?

Mi smo tim zaljubljenika u preduzetništvo i startape.

Želja nam je da Banjaluka postane grad startapa i dobrih ideja!

Cilj nam je da skupimo važne informacije iz svjeta preduzetništva, da okupljamo i edukujemo ljude sa idejama, da okupimo preduzetnike koji žele da dijele znanja i iskustva, i da zajedno doprinesemo razvoju zajednice i širenje preduzetničkog duha i energije.

Mi volimo da se družimo, volimo da dijelimo, volimo da djelujemo.

VLADIMIR
ĆORDA

Vladimir je najiskusniji (da ne kažemo najstariji) među nama 🙂 Više od 13 godina je uključen u razvoj preduzetnišva i startapa u Banja Luci. Svašta je stalo u tih 13 godina: niz studentskih takmičenja, startap vikenda, kampova i akademija, 1 na 1 mentorisanja, vođenje poslovnog inkubatora, međunardni projekti, vlastiti projekti (naravno neki uspješni a neki baš i ne).

Danas je samostalni preduzetnik uključen u mnoge projekte koji se bave razvojem startapa i preduzetništva, radi kao konsultant za više organizacija i firmi, aktivno prati ko šta radi lokalno, regionalno, a bogami i šire 🙂

Sa sigurnošću tvrdimo da je osoba koja je čuo najviše poslovnih ideja u gradu kako uspješnih tako i onih manje uspješnih. On je čovjek koji uvijek ima vremena, volje i živaca da sasluša ljude sa idejom ma kakva ideja bila. Smatra da startap zajednica treba da počiva na vodilji Sharing is Caring i nastoji se tako i ponašati.

BOŽANA
ĆORDA

Božana je prvi preduzetnički poduhvat imala sa svojih 6 godina kada je prodavala krofne na lokalnoj plaži i lubenice na kapiji svog dvorišta, a kasnijih godina su uslijedili neki ozbiljni i legalni poslovi 🙂

Radila je samostalno, radila je sa drugima i za druge, i iako pokušava da pobjegne od svog preduzetničkog duha, uvijek se iznova vraća u preduzetničke vode.

Ona je osoba koja voli ljude, voli da dijeli, voli da sluša, da priča i da kritikuje. Izuzetno cijeni upornost, samostalnost i odlučnost, a to su glavni pokretači svakog preduzetnika.

ZORAN
GRBA

Zoran je mladi preduzetnik, i „full time“ zaposlen.

U preduzetničke vode je ušao prije dvije godine i na žalost, a možda i na sreću, uspjeh je izostao. Sa vjerom da je dosta naučio, odlučio je da proba ponovo, i sada razvija sjajnu ideju, testira je i korača ka uspjehu. Rado priča o svom putu i želi da djeli i da usvaja tuđa iskustva. On je čovjek vedrog duha, bistrog uma i britkog jezika.