Dobrodošli u treću epizodu našeg podkasta, gdje razgovaramo sa osnivačima koji pomjeraju granice u svijetu tehnologije i preduzetništva. U ovoj epizodi smo razgovarali sa Vladimirom Božovićem, jednim od osnivača ZenHire startapa.

ZenHire je revolucionarni projekat u oblasti regrutacije, koji koristi vještačku inteligenciju kako bi transformisao način na koji kompanije pronalaze i zapošljavaju talentovane kandidate.

Vladimir nas je proveo kroz fascinantno putovanje razvoja ZenHire-a, od prvobitne ideje do realizacije. Razgovarali smo o izazovima i prilikama sa kojima se suočavao kao osnivač startapa, kao i o značaju učešća u raznim startap programima koji su pomogli njegovom timu da izoštri poslovni model i ubrza rast.

Vladimir je takođe sa nama podjelio svoje uvide o procesu prodaje – kako su pristupili potencijalnim klijentima, koje su strategije bile najefikasnije u osiguravanju saradnje sa kompanijama koje poseduju call centre, i koje su ključne vještine i taktike bile potrebne za uspješno vođenje pregovora. Na kraju, osvrnuli smo se i na izazove i uspjehe u procesu podizanja investicija, otkrivajući kako su privukli pažnju investitora, i koje su najvažnije stvari koje treba imati na umu kada se traži finansijska podrška za razvoj startapa.

Pridružite nam se i otkrijte kako ZenHire mijenja svijet regrutacije uz pomoć veštačke inteligencije. Ovo je epizoda puna praktičnih savjeta, motivacije i vrijednih uvida za sve koji su zainteresovani za preduzetništvo i inovacije

Starter podcast podržavaju:

🚀 ProCredit Bank
🚀 Virtuo 
🚀 B Office

Pratite nas na društvenim mrežama:
LinkedIn
Instagram
Facebook

🎙️ SLUŠAJ audio podcast na:
Spotify  
Apple Podcast