Pozivamo vas da se pridružite uzbudljivom putovanju kroz iskustvo Gojka Rodića, suvlasnika i direktora lokalno poznate konsultantske firme – Alphabet Group.

Gojko je svoje mjesto u Alphabet Group timu pronašao nakon impresivne karijere u bankarskom sektoru, donoseći sa sobom bogato iskustvo iz prodaje i menadžmenta.

Njegova strast prema neprestanom učenju i razvoju, kao i stvaranju dodatne vrijednosti za klijente, čini srž njegovog djelovanja. Vjeruje u kontinuirano učenje i stalnu transformaciju, koristeći svoje prodajno iskustvo i postignuća kako bi pružio najbolje prakse klijentima i unaprijedio njihove prodajne rezultate.
“Videti konkretne rezultate našeg rada i pozitivan uticaj na poslovanje naših klijenata, jačajući njihove ljudske potencijale, predstavlja izvor inspiracije koji me pokreće svakodnevno”, kaže Gojko sa strašću.

Želite li saznati više o Gojkovom putu od bankarskog sektora do preduzetništva? Pridružite nam se na druženju koje će se održati 20.11.2023. godine u 19:00 časova, u Američkom Kutku Banja Luka. 

🔗 Prijaviti se možete putem LINKA.

 

Autor:

Božana Ćorda