Gost B Talks događaja je niko drugi do Dijana Tepšić izvanredna preduzetnica, kreativna direktorica i kreatorka digitalnog sadržaja, koja će nam otkriti tajne svog uspjeha i podijeliti svoju inspirativnu priču.
 
Dijana Tepšić, diplomirana komunikologinja i magistrica Gender/Rodnih nauka, nije samo osnivačica Play Team kreativne agencije, već i direktorica programa Regionalnog komunikacijskog događaja “Play Media Day.”

Možda je već znate kao autorku i voditeljku regionalno prepoznatog TV show-a “RECreativno sa Dijanom Tepšić” ili kao osnivačicu online lifestyle magazina Ultra.ba.

Ova multitalentovana preduzetnica ima bogato iskustvo u medijima, odnosima s javnošću i kreativnoj industriji, a njen entuzijazam i kreativnost su zarazni.

Dijana je dokaz da možete ostvariti svoje snove kroz posao koji volite, a njen omiljeni citat, “Ono o čemu sanjaš, možeš i da ostvariš,” Walt Disneya, govori o njenom nevjerovatnom putovanju.
Ovaj razgovor će vam pružiti uvid u izazove i uspone preduzetničkog puta, inspiraciju da slijedite svoje strasti i sanjate veliko.
Ne propustite priliku da se povežete s Dijanom Tepšić i drugim istomišljenicima u Američkom kutku 16. oktobra u 19h! 

🔗 Prijaviti se možete putem LINKA.

 

Autor:

Božana Ćorda