Ukoliko ste startup koji planira, priprema se ili je već u fazi podizanja prve investicije spremili smo pravu radionicu za vas. Tokom radionice možete naučiti kako da se pripremite za podizanje prve investicije, koje materijale da pripremite za investitore, kako da struktuirate prezentaciju za investitora i kako da kreirate listu potencijalnih investitora. Takođe, pričamo i o tome kako da stupite u kontakt sa investitorima, te da prođete kroz proces dobijanja investicije na najefikasniji način.

Barbara Fišer je partner u firmi Arena Ventures AG koja je specijalizovana za ulaganje u evropske tehnološke startape koji se nalaze u ranoj fazi razvoja. Prije osnivanja Arena Ventures Barbara je radila na menadžerksim pozicijama u kompanijama Swarovski, Lithium Technologies i Lowenbrau Group. Takođe, 2006. godine Barbara je u Australiji pokrenula svoju firmu Trendhaus Pty Ltd koju je uspješno prodala 2011. godine.
Barbara u potpunosti razumije izazove sa kojima se suočavaju tehnološki preduzetnici I uživa u njihovom povezivanju sa investitorima.

Radionicu organizuju START Centar i Startup Grind Sarajevo, podržano od strane Swiss Entrepreneurship Program

Broj mjesta je ograničen na 10. Rok za prijavu je ponedeljak, 01.jun, nakon čega ćemo odabrati 10 startapa koji će imati priliku učestvovati na radionici.